ДОРОГІ ДРАГОМАНОВЦІ – СТУДЕНТИ, ВИКЛАДАЧІ ТА СПІВРОБІТНИКИ!

Сердечно дякую за привітання з моїм неформальним днем народження! Намагатимусь і зобов’язуюсь бути відповідальним згідно всім вашим настановам! Я шаную вас, люблю і поважаю.

   Бажаю всім нам якнайшвидшої перемоги над ворогом, утвердження миру, злагоди та співпраці.

   Зараз нам усім важко. Але, запитаймо себе, а коли нам чи нашим батькам було легше?! А вони – старші покоління – вистояли, вибороли і перемогли. Переможемо й ми, бо в нас є розум, працьовитість, висока наснага для творчості. А головне, у нас є той непереможний український дух, який формував нас і підтримує нині як суб’єкта історії цивілізаційного розвою людства.

   Ми дякуємо Збройним Силам України, волонтерам і всім небайдужим, хто відстоює правду і справедливість. Багато з вас є учасниками цих патріотичних діянь. Я пишаюсь вами!

 

   Я засуджую рашистську агресію і буду робити все, що від мене залежить, щоб якнайшвидше покінчити з нею (і з ними!), вигнати окупантів з нашої рідної української землі.

   Сьогодні ми створюємо новий університет класичного типу. Він – спадкоємець нашого славного педагогічного закладу. Ми маємо зберегти й наростити академічні й наукові потужності, організаційний потенціал, а головне – перейняти й продовжити дух Драгомановської родини, нашої відданості справі, поваги один до одного, до університету і нашої неньки України.

Ще раз сердечно дякую всім вам!  Слава Україні!

В.о. ректора Українського державного університету

імені Михайла Драгоманова

 Віктор Андрущенко