ПІДГОТОВЧІ КУРСИ ДО ТВОРЧОГО КОНКУРСУ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 022-ДИЗАЙН

Кафедра ДИЗАЙНУ УДУ ім. М. Драгоманова запрошує на підготовчі курси до творчого конкурсу для вступу на спеціальність 022-ДИЗАЙН, що відбудеться під час вступної кампанії 2023 року за освітніми програмами:

 

👗«Дизайн одягу та взуття».

 

🧑‍🏫«Графічний дизайн».

 

🏠«Дизайн середовища».

 

Якщо абітурієнт не має відповідної підготовки, професійної освіти або не володіє досвідом роботи у сфері дизайну, то перед вступом на освітні програми бакалаврату він може пройти дану підготовку.

Вступний творчий конкурс спрямований на виявлення в абітурієнтів креативного мислення, композиційних здібностей та знань академічного рисунку, якісної підготовки випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, закладів професійної (професійно-технічної) освіти до вступу в Університет.

Навчальний процес на Курсах передбачає:

• ознайомлення абітурієнтів з умовами конкурсу;
• підвищення рівня знань та умінь слухачів з основ композиції та рисунку.;
• підготовку слухачів до 2-х етапів вступного творчого конкурсу.

Абітурієнти пройдуть базову підготовку до виконання практичних завдань, що включають оволодіння базовими навичками академічного рисунку (побудова гіпсової голови) та основ графічної мови проєктування/ композиції. Нарівні з лекційними та практичними заняттями передбачена самостійна робота слухачів та індивідуальні консультації.

• 🖥️🏫Підготовка слухачів на Курсах може здійснюватися за денною та дистанційною формою навчання. Заняття можуть відбуватися як в офлайн та і онлайн режимі на платформах Zoom та Google meet.

• ⏰📆Тривалість курсів 15 тижнів загальним обсягом 60 годин (42 години - аудиторна робота, 18 годин - самостійна робота) у період з березня по червень місяць.

• 🎨🖌️Для виконання творчих робіт з рисунку та композиції Вам необхідні наступні матеріали: папір для креслення (ватман), графітні олівці, маркер (чорного кольору), гуаш художня.

📝📩📬Прийом заявок на підготовчі курси здійснюється у період з 10 січня по 27 лютого з попередньою реєстрацією у google формі.

📝Попередня реєстрація за посиланням https://forms.gle/EwrddBbFzK1RbdpC8

🗣️☎️Консультації за телефоном: 0971772035