ВИРОБНИЧО-ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ТУРИЗМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

Majster Class01

Під час проходження виробничо - педагогічної практики студенти спеціальності 015 Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа Кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова Царюк Богдан провів для здобувачів професії "кухар" в ДПТНЗ "Київське вище професійне училище водного транспорту" майстер-клас з приготування медальйонів з грибним соусом🥘

Учасники заходу не лише спостерігали, але й активно долучилися до процесу приготування, здобуваючи нові навички🟡

Віримо, що такі майстер-класи допомагають формувати впевнених і талановитих фахівців кулінарної справи!

Majster Class09

Majster Class02

#навчайсязІТВ
#практикастудентів

telephone +38 (044) 400-01-45;   email : ftd@udu.edu.ua