ВИРОБНИЧО-ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. ТУРИЗМ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Під час проходження виробничо - педагогічної практики студенти спеціальності 015 Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа Кафедри Інженерії та технологій виробництва Факультету технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова Царюк Богдан провів для здобувачів професії "кухар" в ДПТНЗ "Київське вище професійне училище водного транспорту" майстер-клас з приготування медальйонів з грибним соусом🥘
Учасники заходу не лише спостерігали, але й активно долучилися до процесу приготування, здобуваючи нові навички🟡
Віримо, що такі майстер-класи допомагають формувати впевнених і талановитих фахівців кулінарної справи!
#навчайсязІТВ
#практикастудентів