ОНЛАЙН-СЕМІНАРУ "СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТРЕНДИ В КУЛІНАРНОМУ МИСТЕЦТВІ"

Seminar25 03

Студенти та викладачі Кафедра Інженерії та технологій виробництва Факультет технологій та дизайну УДУ імені Михайла Драгоманова долучилися до онлайн-семінару 🍽️🔬"Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві".


🔹 Захід проходив 18 березня 2025 року під егідою кафедри Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримки La Fondation pour la Formation Hôtelière.
🔹 Спікер семінару – Предраг Тошич, магістр кулінарії, професор практичних кулінарних класів у Школі готельного та туристичного бізнесу (Баня Лука, Боснія та Герцеговина).
📌 Учасники мали змогу ознайомитися з найактуальнішими темами сучасної гастрономії:


✅ Історія кулінарії
✅ Су-від технології
✅ Молекулярна гастрономія
✅ 3D-друк їжі
✅ Ферментація
✅ Роботи та AI у кулінарії
✅ Високотехнологічне грильовання та копчення
✅ М'ясо рослинного походження та "штучне" м'ясо
✅ Рідкий азот у кулінарії
✅ Високотискова обробка (HPP) для збереження свіжості
✅ Розумні печі та точні кулінарні пристрої
✅ Багаточуттєве харчування та занурювальна гастрономія
✅ Легендарні шефи сучасної гастрономії
✅ Книги та відео про сучасну гастрономію та харчову науку
💡 Дякуємо організаторам та спікерам за унікальний досвід, натхнення та нові знання! Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові зустрічі.
📷 Ділимося враженнями та обговорюємо інновації в коментарях https://www.facebook.com/FTDUDU!

telephone +38 (044) 400-01-45;   email : ftd@udu.edu.ua