Міжнародна співпраця

14-16 травня 2012 р. у Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова перебувала делегація  Університету Телемарк м. Нутоден (Королівство Норвегія). Поспілкуватися з драгоманівцями приїхали координатор університету з міжнародної співпраці Даг Осланд, декан факультету мистецтв і ремесел Йостейн Сандвен та координатор магістерських програм Лейла  Фуске.

Гості побували в Інституті гуманітарно-технічної освіти НПУ, Науково-методичному центр підготовки вчителів технологій і професійного навчання, митному ліцеї № 144 м. Києва та скандинавській гімназії м. Києва.

Поспілкувався з іноземцями й ректор університету, академік Віктор Андрущенко. Перемовини стосувалися укладання угоди про співробітництво та обмін студентами. Було задекларовано можливість навчання випускників бакалаврату напряму «Технологічна освіта» Драгоманівського вишу в норвезькому університеті за магістерською програмою. Важливими безумовно для обох навчальних закладів стануть також короткочасні обміни викладачів, аспірантів і студентів у форматі взаємного навчання та методичного запозичення.

Колектив ІГТО