Співпраця Інженерно-педагогічного інституту з «Корпорацією Парус»

2015 12 02 a   

   5 листопада в центральному офісі Корпорації Парус відбулась XIII Всеукраїнська конференція для навчальних закладів України “Використання новітніх інформаційних технологій керування при підготовці висококваліфікованих спеціалістів у сфері менеджменту та маркетингу, обліку, а також фахівців ресторанно-готельного та туристичного бізнес”. У конференції прийняли участь більше 50-ти викладачів туристичної, ресторанно-готельної справи, інформаційних технологій, а також викладачі Інженерно-педагогічного інституту, які працюють в даних напрямах.

   Сучасне інформаційне суспільство ставить перед вищими навчальними закладами завдання підготовки висококваліфікованих фахівців, адаптованих до потреб сучасного ринку праці. Тож для нас важливим компонентом навчання студентів є формування їх інформаційної грамотності, що можливе при використанні програмних засобів навчання для вдосконалення професійних навичок. 

2015 12 02b

  Важливим кроком на шляху до впровадження програмного забезпечення в навчальний процес є укладання договору про співпрацю Інженерно-педагогічного інституту з «Корпорацією Парус» та отримання ліцензованого програмного забезпечення «Парус-Підприємство».

2015 12 02c

   «Корпорація ПАРУС» - з 1999 почала активно співпрацювати з передовими українськими ВНЗ і впроваджувати повномасштабну програму «Корпорація ПАРУС - для навчальних закладів України». Мета програми підвищити рівень знань слухачів, адже сьогодні вивчення таких предметів, як економіка, бухгалтерський облік і аудит, фінанси, менеджмент, маркетинг і право неможливо уявити без використання відповідного програмного забезпечення. Програма «Корпорація ПАРУС - для навчальних закладів України» затверджена Науково-методичним центром вищої освіти Міністерства освіти і науки України для розповсюдження у вищих навчальних закладах для підготовки фахівців з вищою освітою в Україні лист № 14/18.2-888 від 22.05.03

   Ми щиро сподіваємося на тривалу та плідну співпрацю з «Корпорацію Парус», що дасть можливість підвищувати рівень знань наших студентів шляхом впровадження програмного забезпечення «Парус-Підприємство» в навчальний процес.