Дебют-першокурсників 2016

Дебют першокурсника 201625 жовтня 2016 року в актовій залі Інженерно-педагогічного факультету відбулася одна з найочікуваніших подій осені «Дебют-першокурсника 2016». Особливо важливою ця подія стала для студентів першокурсників, тому що вони вперше офіційно, як повноправні студенти нашого факультету виступали на сцені. 

У конкурсі «Дебют-першокурсників 2016» прийняли участь студенти 11 ПО групи, 12 ПО групи, 13 ПО групи та 11 СОТ групи. Концертна програма наповнена запальними танцями, високою акторською майстерністю і щирим вокалом.
Компетентне журі в складі його голови – декана Інженерно-педагогічного факультету Кільдерова Д.Е., заступника декана з наукової та виховної роботи Ляшенко М.Ю., доцента кафедри позашкільної освіти Олексюк-Казо Л.М., доцента кафедри прикладних природничо-математичних дисциплін Немченко Ю.В., викладача кафедри теорії та методики професійної підготовки Лебідь О.В., голови профбюро ІПФ Стоян О.С. оцінювало виступи й майстерність команд.
Під час підведення підсумків на сцені виступили: студенти 1-го, 2-го та 3-го курсів, які йменують себе командою «Союз 200» зі жартівливою сценкою «Оленка» та студент 3-го курсу Тимошенко Євгеній з Хіп-хопом.
За результатами «Дебюту першокурсників 2016» перемогу здобули:
 в номінації «Найкраще вокальне виконання» студенти 11 СОТ групи;
 в номінації «Артистизм» студенти 11 ПО групи;
 в номінації «Хореографічна майстерність» студенти 12 ПО групи;
Головний приз нашого конкурсу – Кубок переможців «Дебют - першокурсників 2016» отримала найталановитіша команда І курсу – 13 ПО група, яка максимально проявила себе у всіх трьох номінаціях.
Всі учасники та організатори конкурсу «Дебют-першокурсника 2016» отримали подарунки, грамоти та подяки.
Завершенням заходу стала посвята студентів І курсу студентами старших курсів, а саме проведення квесту з різними цікавими завданнями. Наприкінці першокурсники хором зачитали урочисту клятву студента Інженерно-педагогічного факультету.
Отже, першокурсники Інженерно-педагогічного факультету успішно склали свій перший екзамен і тепер ми впевнені, що наше майбутнє у надійних руках!

Переглянути фотоматеріали