Вітаємо науковців з визнанням наукових здобутків !

Колектив Інженерно педагогічного факультету щиро вітає науковців Інженерно-педагогічного факультету:

* доцента кафедри теорії і методики технологічної освіти, креслення і комп’ютерної графіки Слабка Володимира Миколайовича з успішним захистом докторської дисертації на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук за спеціальністю: 13.00.02 - теорія та методика навчання технологій, (науковий консультант - професор Биковська О. В.).

* старшого викладача кафедри теорії і методики професійної підготовки Ляшенко Марину Юріївну із присудження їй наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю: 13.00.02 - теорія та методика навчання технологій (науковий керівник – професор Падалка О.В.), наказ МОН України №1367 від 11.10 2017 року.

* доцента кафедри промислової інженерії та сервісу Коваленка Ігоря Василійовича з успішним захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю: 13.00.02 - теорія та методика навчання (технічні дисципліни), науковий керівник – професор Корець М.С.

 

* викладача кафедри інформаційних систем і технологій Бовтрук Наталію Сергіївну з успішним захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю: 13.00.02 - теорія та методика навчання (технічні дисципліни), науковий керівник – професор Яшанов С. М.

* викладача кафедри промислової інженерії та сервісу Шауру Аліну Юріївну з успішним захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю:13.00.02 - теорія та методика навчання (технічні дисципліни), науковий керівник –професор Зубар Н. М.

* старшого викладача кафедри промислової інженерії та сервісу Шевченко Анну Ігорівну з успішним захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю:13.00.02 - теорія та методика навчання (технічні дисципліни), науковий керівник – професор Гуменюк Т. Б.

* викладача кафедри теорії і методики технологічної освіти, креслення та комп’ютерної графіки Шереметьєву Світлану Геннадіївну з успішним захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю:13.00.02 - теорія та методика навчання технологій, (науковий керівник –доцент Биковський Т.В.)