Про Міжнародний педагогічний форум

Дорогі драгомановці – викладачі, співробітники, студенти!

AndrushchenkoV

Сердечно дякую вам за організацію, проведення та участь у Міжнародному педагогічному форумі «Модернізація педагогічної освіти у глобальному вимірі безпеки соціально-турбулентного світу»!

Попри війну та інші глобальні виклики соціально-турбулентного світу, ви продемонстрували високу зібраність, професійну майстерність, глибоку компетентність у пошуках відповідей на запитання, які перед нами поставила сучасна історія. Ці відповіді сприяють наближенню нашої безсумнівної перемоги над агресором, прогнозують напрями розвитку держави та суспільства у майбутньому, забезпечують мобілізацію матеріальних, духовних, а головне – людських ресурсів задля свободи й незалежності нашої рідної України, безпеки Європи та світу.

 

Наш Форум має величезне міжнародне значення. Ми вдячні Президенту України Володимиру Зеленському, який у цей непростий для держави час надіслав нам щире й сердечне привітання, чим ще раз підкреслив свою турботу про дітей та молодь України, про безпеку і щасливе майбутнє всіх українців.

Ми, безсумнівно, переможемо, відбудуємо зруйновані міста та села, й ще більш наполегливо і творчо візьмемося за розбудову омріяного майбутнього, яке визначають національні та європейські пріоритети миру та справедливості, незалежності, безпеки та свободи.

Ми вдячні керівництву Міністерства освіти і науки України, особисто Міністру Сергію Шкарлету, керівникам обласних управлінь освіти, ректорам педагогічних університетів, директорам інститутів післядипломної освіти, вченим та педагогам Національної академії педагогічних наук України, які допомогли організувати Форум, взяли в ньому безпосередню участь.

Особливу вдячність висловлюю студентам-драгомановцям, які не тільки принесли з собою свіжі оцінки та роздуми щодо вдосконалення педагогічної освіти, але й освіжили його своєю молодістю, щирою посмішкою, проникливим розумом, спрямованим у майбутнє.

Ще раз дякую вам, шановні друзі!

Слава Україні! Слава її Героям!

Віктор Андрущенко,
в. о. ректора УДУ імені Михайла Драгоманова